Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Η φίλη μου είναι ένα γουρούνι!»


Η 29χρονη είναι αχώριστη από το… τεράστιο κατοικίδιό της. Λένε πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά η Maria Cooper από το Κεντ της Βρετανίας, βρήκε την «αδελφή ψυχή» σε ένα… γουρούνι!

Η 29χρονη είναι αχώριστη από το… τεράστιο κατοικίδιό της, τη Dinky. Την πηγαίνει βόλτα με λουράκι, τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό της και στο σπίτι της έχει ένα πορτάκι για κατοικίδια, από το οποίο χωρά να περνά η συντροφιά της. 

Η Cooper αγαπά τόσο πολύ τη Dinky που λέει πως είναι η καλύτερή της φίλη. «Την αγόρασα τέτοια εποχή πέρσι. Ήταν τόσο γλυκιά… Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και την αγαπούσα πολύ για να την αφήνω έξω από το σπίτι, οπότε την έβαλα μέσα. Πλέον έχει μεγαλώσει τόσο που δεν μπορεί να κοιμάται στο κρεβάτι μου και της έφτιαξα το δικό της δωμάτιο. Ξέρω πως την κακομαθαίνω αλλά της αξίζει», λέει. 

Η Dinky μπαινοβγαίνει στο σπίτι όπου η Cooper ζει με τον άνδρα της Ian και τα παιδιά της, την 7χρονη Harriet και τον 4χρονο Peter. 

Τα παράξενα ζώα, για κατοικίδια, δεν ήταν κάτι καινούριο για τον Ian που είχε ήδη ταραντούλες και σαύρες τύπου «bearded dragons» στο σπίτι του, όταν γνώρισε την Cooper. 

Η Dinky αντιμετωπίζεται σαν άνθρωπος στο σπίτι της Maria, η οποία άλλαξε τον επαγγελματικό της προσανατολισμό και ξεκίνησε μία νέα καριέρα, παρουσιάζοντας διάφορα ζώα σε παιδικά πάρτι και events. 

«Τα παιδιά λατρεύουν τη Dinky. Πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις περίπου τρεις φορές την εβδομάδα. Η Dinky μπαίνει μαζί μου στο αυτοκίνητο. Άλλοτε την ‘προσλαμβάνουν’ μόνη της, άλλοτε με άλλα ζώα, της αρέσει όλη αυτή η προσοχή». 

Στο σπίτι η Dinky κάνει παρέα με το μικρό πόνυ της Maria, τη Lola. 





Πηγή: newsbeast.gr